> Prijsinformatie

                       

> Maatwerk

Isolin levert en monteert alle soorten isolatie ten behoeve van centrale verwarming (CV), gekoeldwatersystemen (GKW), warm- en koudwaterleidingen, stoomleidingen, hemel- waterafvoer (HWA) en riolering, vaten en tanks, technische installaties en luchtkanalen. Ook kan Isolin het brandwerend afdichten van alle soorten doorvoeringen voor u verzorgen.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte door Isolin laten maken voor de verschillende isolatiewerkzaamheden. Dit kan op diverse manieren: u verstrekt ons de verschillende diameters met het aantal meters en indien van toepassing het aantal appendages en/of bochten en de toe te passen isolatiematerialen. U verstrekt ons tekeningen (en bestek). Isolin komt het werk ter plekke opnemen. Isolin maakt dan voor u een reƫle prijsopgave, zodat u van te voren weet wat de isolatiewerkzaamheden gaan kosten.

> Prijzenboek

Het Isolin prijzenboek geeft u een indicatie van ons prijsnivo. Het Isolin prijzenboek wordt gebruikt door vele opdrachtgevers van Isolin en installatie-adviseurs als leidraad bij hun calculaties. U kunt het prijzenboek aanvragen per mail (info@isolin.nl)

Isolin hoopt op een prettige manier zaken met u te doen!